Hem Företaget Referenser Produkter Tjänster Miljö Kontakt

Vad kan vi erbjuda er?

Vi levererar undertak för alla ändamål och miljöer. Vi arbetar främst med  byggentreprenörer samt kommuner och landsting men utför även arbeten till privatpersoner.

Den vanligaste formen av undertak är med ett sk bärverk men det finns även andra alternativ av konstruktion. Vi sätter all form av undertak, såsom gips,  mineralull, metall/plåt/galler, trä mm.

Undertak i ditt hem?

Får du lätt huvudvärk? Har du högljudda barn? Vet du inte hur du skall få upp spottar i ditt befintliga tak/bjälklag? Lyssnar du på tvättmaskinen när du ser på TV? Vill du ha en ergonomisk miljö i ditt hem?

 

Undertak i hemmet har alltid hört till ovanligheterna men med dagens undertak finns många konstruktioner som smälter in vackert i din hemmiljö. Andra fördelar med undertak i hemmet förutom ljudabsorption är:


- Du kan enkelt montera spotlights
- Gömma kablar och ventilation
- Ger mer fokuserad ljusreflektion

Har du idag en hög eller obekväm ljudmiljö i hemmet, t ex hårda golv eller öppen planlösning, är undertak en bra lösning på problemet. Med en behaglig ljudnivå blir hemiljön mer harmonisk och vi mår bättre. Vi ger dig gratis konsultation - Kontakta oss idag!

Ett väl utfört arbete

Vi har högt ställda krav på oss själva. Noggranhet och ett professionellt resultat ger oss våra många och nöjda kunder. Vår punktlighet, att leverera en bra produkt i rätt tid samt att kunna ta jobb på kort varsel är en självklarhet. En erfaren administration och ytterst kompetenta montörer med många års erfarenhet borgar för ett gott samarbete med oss.
© TJ Akustiktak 2009
All Rights Reserved

Besöksadress:
Hammargatan 11

352 46 VÄXJÖ

 

Telefon/Fax:
0470-77 10 48
0470-77 10 49
E-post:
tommie@tj-akustiktak.se