TJ Akustiktak

Speciallösningar & innovation

TJ-Akustiktak – en del av utvecklingen, i tiden

Vi har under flera år utvecklats med framtiden i tankarna. Varje år lanseras ny teknologi och nya produkter på marknaden för undertak och akustik, något som vi tar till oss och tillämpar i vårt arbete. Med åren har vi lyckats bygga upp en unik kompetens inom undertak, akustiktak och specialmontage.

Med vår hjälp kan din vision bli byggd!

När du anlitar TJ-Akustiktak får du inte bara tillgång till några av branschens mest kompetenta hantverkare och montörer. Vårt arbetslag kan bistå dig med både rådgivning och detaljerade skisser och ritningar. Vi kan utan problem leda ett helt projekt från början till slut eller ansvara för en specifik del av ett projekt. Genom vårt breda kontaktnät och som en del i en större koncern kan vi även lösa projekt med unika effekter inom ljus, ljud, material och avancerad geometri. Ett nära arbete med våra samarbetspartners tillåter oss att skräddarsy projekt så att de passar just dina krav och önskemål.

Vi hjälper gärna till med råd

Eftersom vi är en märkesoberoende underentreprenör inom undertaksmontage och specialmontage kan vi ge dig goda råd och lösningar som passar just din situation. Som en del av Montako har vi tillgång till arkitekt och kunskap inom specialmontake för special design och konst.

Rätt ljud på rätt plats

Vi strävar alltid efter att skapa rätt ljud på rätt plats. Det finns flera saker som påverkar akustiken i ett rum. Med hjälp av akustikundertak, akustikplattor och akustiksystem kan du se till att du får den ljudmiljö du vill ha. Våra ljudabsorbenter kan exempelvis se till att du får den ljuddämpning i rummet du vill ha. Vi samarbetar med branschledande akustiker och vi genomför även egna kontroller av våra projekt så att vi kan säkerställa att vi levererar det resultat som våra kunder vill ha.